Ons team

Image

Femke van den Bos
Dierenarts

Lieve baasjes! Ik ben Femke, in 2004 afgestudeerd als dierenarts in Utrecht. Ik heb sindsdien 2 jaar in Indonesië (wilde dieren), 2 jaar in Engeland (apen) en daarna alweer vele jaren in Nederland mijn vak uitgeoefend.

Sinds 2011 ben ik de trotse eigenaar van Dierenkliniek Beter Dier!      Ik ben net een jaartje op reis geweest, en kan er nu met frisse moed weer tegenaan! Dus kom gauw langs voor die sterilisatie, vaccinatie of gratis gebitscontrole! Of als uw dier zich niet lekker voelt natuurlijk, want niks is fijner dan dieren weer beter maken!

 

Mandy
Paraveterinair

Mijn naam is Mandy en al mijn hele leven woonachtig in Almere. In 2013 heb ik mijn diploma paraveterinair behaald en ben ik met veel plezier met dit werk begonnen. Naast het werk ben ik te vinden in de sportschool, op de fiets (met mooi weer) of op de bank met een goede serie. Op de foto staat 1 van mijn 2 katten, Shiva. 
Graag tot ziens op de praktijk

Marjolein
Paraveterinair

Mijn naam is Marjolein van der Vliet. In 2007 ben ik na mijn opleidingen ‘Dier- en Veehouderij’ en ‘Paraveterinair’ begonnen als assistente bij een dierenkliniek in Rotterdam. Ik heb daar 3 jaar met veel plezier gewerkt totdat ik samen met mijn man Thierry eind 2010 van Delft naar Almere verhuisde. Sindsdien werk ik bij Dierenkliniek Beter Dier! In de tussentijd hebben we 3 kinderen gekregen en ben ik parttime gaan werken. Sinds begin 2020 hebben we ons gezin uitgebreid met Rhodesian Ridgeback Riff, die ook wel eens mee komt naar de praktijk.

Ik hou ervan mensen en hun dieren te helpen met alles wat er bij het houden van een huisdier komt kijken. Van voedingsadviezen en gebitsverzorging tot assisteren bij operaties, of gewoon een praatje aan de balie, ik vind het allemaal leuk!

Marlous van Dullemen
Dierenarts

Hallo allemaal,
In 2013 ben ik in Utrecht afgestudeerd als dierenarts.  Hierna ben ik bij verschillende praktijken werkzaam geweest en heb ik naast gezelschapsdieren ook veel paarden en landbouwhuisdieren behandeld. Sinds november 2020 ben ik onderdeel van het team bij Beter Dier en dit bevalt me heel goed. Graag tot ziens op de kliniek!

 

Stephanie van der Hoek
Paraveterinair

Hallo, graag stel ik mijzelf aan u voor. Mijn naam is Stephanie van der Hoek en 26 jaar geleden ben ik geboren in Almere. Samen met mijn vriend en hondje woon ik nu in het kleine dorpje Tuk.

Op de foto zien jullie mijn grote liefde Max, inmiddels 15 jaar en de grootste reden waarom ik aan mijn avontuur als assistente begonnen ben. Naast mijn werk maak ik natuurlijk nog even tijd vrij voor mijn vele hobby's. Naast zoveel mogelijk aandacht geven en tijd doorbrengen met mijn trouwe viervoeter, ben ik graag creatief bezigv(tekenen, haken, enz.), vind je me veel in de keuken en lees ik graag een goed boek.

Sinds 1 sept 2019 mag ik dit leuke team komen versterken en hoop ik u te verwelkomen op de praktijk.

Graag tot ziens op de kliniek!

Isabel 
Paraveterinair

Hoi! Mijn naam is Isabel en ik ben in 2021 afgestudeerd als paraveterinair. Sindsdien werk ik bij dierenkliniek Beter Dier en dit doe ik met veel plezier! Ik ben in 2000 geboren in Bussum en woon hier nog steeds. Zelf heb ik een hond, een kat en twee konijnen.Op de foto ben ik op Texel, waar ik elk jaar wel een keer kom, meestal met mijn moeder. Verder vind ik het vooral leuk om met mijn vrienden en vriendinnen erop uit te gaan.Tot ziens op de praktijk! 

 

Adres

De Binderij 1 (Literatuurwijk, Almere Stad)
1321 EE Almere
T 036-5361134
E info@www.dierenkliniekbeterdier.nl