Ons team

Image

Amanda van Aalst
Dierenarts

In September 2015 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de universiteit van Gent in België. In deze leuke stad heb ik vier jaar gezeten nadat ik mijn bachelor in Antwerpen had afgerond. Na het behalen van mijn diploma ben ik weer teruggekeerd naar mijn woonplaats Almere. Na verschillende waarnemingen te hebben gedaan in zowel Almere als Beuningen ben ik 1,5 jaar werkzaam geweest in Schagen en Den Helder. Vanaf augustus 2018 verwelkom ik u en uw dier(en) echter graag in de praktijk Beter Dier!

Image

Margit van den Heiligenberg
Dierenarts

Ik ben Margit van den Heiligenberg. In 2011 ben ik afgestudeerd voor mijn droombaan, gezelschapsdierenarts. Sinds eind 2011 ben ik in dienst bij Dierenkliniek Beter Dier. Met veel plezier kom ik minimaal 2 dagen per week met mijn eigen honden naar de praktijk. Mijn doel is altijd om samen met de eigenaar van het dier tot de meest passende oplossing te komen. Om te zorgen dat ik altijd op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied volg ik meerdere nascholingen per jaar. Oogheelkunde en dermatologie zijn mijn favoriete onderwerpen. Maar ik verdiep me altijd graag in alle cassusen om ervoor te zorgen dat uw dier de best mogelijke zorg krijgt.

Image

Fenna Tuiten
Paraveterinair

Ik ben Fenna, Ik woon samen met mijn vriend en mijn twee katten, Joris en Eva in Utrecht. Ik ben na afronding van mijn opleiding tot paraveterinair met trots de vaste assistente van Dierenkliniek Beter Dier op de maandag en donderdag. Al van kleins af aan ben ik omringd geweest met paarden, katten, honden en verschillende knaagdieren. Elk dier vind ik leuk! Ik sta altijd klaar voor uw vragen, bezoeken en belletjes. Tot op de praktijk!

Adres

De Binderij 1 (Literatuurwijk, Almere Stad)
1321 EE Almere
T 036-5361134
E info@www.dierenkliniekbeterdier.nl

Image

Carla Olij
Hondentrimster

Mijn naam is Carla Olij en wil u graag voorstellen aan hondentrimsalon “Dogs Beauty Shop”.
Mijn salon staat voor ruim 25 jaar werkervaring. Deze kennis hebben wij op gedaan in specialisatiecursussen en in de praktijk. Ook doen we regelmatig mee met Hondenshows, en geven we workshops op scholen en diverse hondenclubs.
Wij zijn gespecialiseerd in de west highland white terrier en de poedel, maar natuurlijk is geen enkel ras ons vreemd en hebben wij ook leuke trimmodelletjes voor onze geliefde kruisingen of bastaardhondjes.
Nieuwschierig geworden? Neem hier een kijkje.