Ons team

Image

Femke van den Bos
Dierenarts

Lieve baasjes! Ik ben Femke, in 2004 afgestudeerd als dierenarts in Utrecht. Ik heb sindsdien 2 jaar in Indonesië (wilde dieren), 2 jaar in Engeland (apen) en daarna alweer vele jaren in Nederland mijn vak uitgeoefend. Sinds 2011 ben ik de trotse eigenaar van Dierenkliniek Beter Dier! Ik ben net een jaartje op reis geweest, en kan er nu met frisse moed weer tegenaan! Dus kom gauw langs voor die sterilisatie, vaccinatie of gratis gebitscontrole! Of als uw dier zich niet lekker voelt natuurlijk, want niks is fijner dan dieren weer beter maken!

Image

Jaime Lujan Zilbermann
Dierenarts

Ik ben Jaime en ik ben 3 jaar geleden afgestudeerd als dierenarts aan de Diergeneeskunde Universiteit van Utrecht. Ik kom uit Guatemala maar heb ondertussen al vele jaren in Nederland gewoond. Diergeneeskunde is mijn passie, maar de opleiding in Nederland is beter dan in Guatemala, vandaar dat ik hier ben komen wonen en studeren. En dat bevalt goed! Ik hoop u snel te ontmoeten!

Image

Stephanie van der Hoek
Paraveterinair

Hallo, graag stel ik mijzelf aan u voor. Mijn naam is Stephanie van der Hoek en 25 jaar geleden ben ik geboren in Almere. Samen met mijn vriend en hondje woon ik nu in het kleine dorpje Tuk. Op de foto zien jullie mijn grote liefde Max, inmiddels 14 jaar en de grootste reden waarom ik aan mijn avontuur als assistente begonnen ben. Naast mijn werk maak ik natuurlijk nog even tijd vrij voor mijn vele hobby's. Naast zoveel mogelijk aandacht geven en tijd doorbrengen met mijn trouwe viervoeter, ben ik graag creatief bezigv(tekenen, haken, enz.), vind je me veel in de keuken en lees ik graag een goed boek. Per 1 september mag ik dit leuke team komen versterken en hoop ik u te verwelkomen op de praktijk. Graag tot ziens op de kliniek!

Adres

De Binderij 1 (Literatuurwijk, Almere Stad)
1321 EE Almere
T 036-5361134
E info@www.dierenkliniekbeterdier.nl

Image

Carla Olij
Hondentrimster

Mijn naam is Carla Olij en wil u graag voorstellen aan hondentrimsalon “Dogs Beauty Shop”.
Mijn salon staat voor ruim 25 jaar werkervaring. Deze kennis hebben wij op gedaan in specialisatiecursussen en in de praktijk. Ook doen we regelmatig mee met Hondenshows, en geven we workshops op scholen en diverse hondenclubs.
Wij zijn gespecialiseerd in de west highland white terrier en de poedel, maar natuurlijk is geen enkel ras ons vreemd en hebben wij ook leuke trimmodelletjes voor onze geliefde kruisingen of bastaardhondjes.
Nieuwsgierig geworden? Neem hier een kijkje.