Ons team

Femke van den Bos
Dierenarts

Lieve baasjes! Ik ben Femke, in 2004 afgestudeerd als dierenarts in Utrecht. Ik heb sindsdien 2 jaar in Indonesië (wilde dieren), 2 jaar in Engeland (apen) en daarna alweer vele jaren in Nederland mijn vak uitgeoefend.

Sinds 2011 ben ik de trotse eigenaar van Dierenkliniek Beter Dier!      Ik ken heel veel van onze klanten en hun dieren al 10 jaar ondertussen en dat is zo leuk! Afgelopen jaren heb ik me verdiept en cursussen gevolgd in tandheelkunde en echografie.  Ik vind het geweldig om te blijven leren en uitgebreidere zorg te kunnen geven.  Dus kom gauw langs voor die sterilisatie, vaccinatie of gebitscontrole! Of als uw dier zich niet lekker voelt natuurlijk, want niks is fijner dan dieren weer beter maken!

Image

Mandy
Paraveterinair

Mijn naam is Mandy en al mijn hele leven woonachtig in Almere. In 2013 heb ik mijn diploma paraveterinair behaald en ben ik met veel plezier met dit werk begonnen. Naast het werk ben ik te vinden in de sportschool, op de fiets (met mooi weer) of op de bank met een goede serie. Op de foto staat 1 van mijn 2 katten, Shiva. 
Graag tot ziens op de praktijk
 

Marjolein
Paraveterinair

Mijn naam is Marjolein van der Vliet. In 2007 ben ik na mijn opleidingen ‘Dier- en Veehouderij’ en ‘Paraveterinair’ begonnen als assistente bij een dierenkliniek in Rotterdam. Ik heb daar 3 jaar met veel plezier gewerkt totdat ik samen met mijn man Thierry eind 2010 van Delft naar Almere verhuisde. Sindsdien werk ik bij Dierenkliniek Beter Dier! In de tussentijd hebben we 3 kinderen gekregen en ben ik parttime gaan werken. Sinds begin 2020 hebben we ons gezin uitgebreid met Rhodesian Ridgeback Riff, die ook wel eens mee komt naar de praktijk.

Ik hou ervan mensen en hun dieren te helpen met alles wat er bij het houden van een huisdier komt kijken. Van voedingsadviezen en gebitsverzorging tot assisteren bij operaties, of gewoon een praatje aan de balie, ik vind het allemaal leuk!

Bibianne
Paraveterinair

Hoi!Mijn naam is Bibianne en ik woon samen met mijn man en dochtertje in Almere. In 2016 ben ik afgestudeerd als paraveterinair. In de tussentijd heb ik onder andere bij Martin Gaus en het Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam op de afdeling orthopedie gewerkt. Sinds oktober 2023 werk ik met veel plezier bij dierenkliniek Beter Dier.Al vanaf jongs af aan ben ik enorm gek op dieren. Wij hebben thuis dan ook een hoop extra vriendjes rondlopen. In mijn vrije tijd ga ik graag het bos in met mijn paard of maak ik een lange wandeling met de honden.Graag tot ziens in de kliniek!

Marlous van Dullemen
Dierenarts

Hallo allemaal,
In 2013 ben ik in Utrecht afgestudeerd als dierenarts.  Hierna ben ik bij verschillende praktijken werkzaam geweest en heb ik naast gezelschapsdieren ook veel paarden en landbouwhuisdieren behandeld. Sinds november 2020 ben ik onderdeel van het team bij Beter Dier en dit bevalt me heel goed. Graag tot ziens op de kliniek!

 

 

Esther Korteweg
Dierenarts

Goedendag!

In 2004 ben ik afgestudeerd als dierenarts en ik ben heel blij dat ik sinds oktober 2021 het mooie team van Dierenkliniek Beter Dier mag versterken. Ik ken deze praktijk al langer, want sinds 2013 werk ik hier als vaste waarnemer.  Ik vind het hier heel prettig werken; samen met onze lieve betrokken dierenartsen en paraveterinairen vormen we een fijn en kundig team.

Bij mijn werk als dierenarts vind ik het contact met zowel de eigenaar als met het huisdier erg belangrijk. Dierenwelzijn staat voorop en ik probeer samen met de eigenaar tot de best mogelijke zorg voor het dier te komen.

Naast mijn werk in Nederland maak ik me als dierenarts ook graag nuttig in het buitenland; zo ben ik in Thailand, India, Griekenland, Spanje en Ierland geweest om (zwerf)dieren te helpen. Zelf deel ik mijn huis met kat Nila, die inmiddels 17 jaar is, maar zich nog steeds een jonge blom voelt :).

Tot ziens in de kliniek!

Esther Korteweg

 

Stephanie van der Hoek
Paraveterinair

Hallo, graag stel ik mijzelf aan u voor. Mijn naam is Stephanie van der Hoek en ik ben geboren in Almere. Samen met mijn vriend, dochtertje en hond Mellow woon ik nu in het kleine dorpje Tuk.

Naast mijn werk maak ik natuurlijk nog even tijd vrij voor mijn vele hobby's. Naast zoveel mogelijk aandacht geven en tijd doorbrengen met mijn trouwe viervoeter, ben ik graag creatief bezig (tekenen, haken, enz.), vind je me veel in de keuken en lees ik graag een goed boek.

Sinds 1 sept 2019 mag ik dit leuke team komen versterken en hoop ik u te verwelkomen op de praktijk.

Graag tot ziens op de kliniek!

Adres

De Binderij 1 (Literatuurwijk, Almere Stad)
1321 EE Almere
T 036-5361134
E info@www.dierenkliniekbeterdier.nl