Femke van den Bos (Dierenarts)

femke van den bos dierenarts almereIk ben Femke, en ik ben in 2004 afgestudeerd als dierenarts. Na 4 jaar als ‘apendierenarts’ in Indonesië en Engeland te hebben gewerkt werd het weer tijd voor settelen in Nederland.  Sinds 2008 werk ik met veel plezier als gezelschapsdierenarts, en af en toe bij Stichting AAP. In augustus 2011 kreeg ik de kans deze praktijk over te nemen, en deze kans greep ik met beide handen aan! Ik vind het heel leuk en uitdagend om dieren gezond te houden en de eigenaar daarbij te begeleiden. In de laatste jaren heb ik veel klanten heel goed leren kennen, en dat maakt het werk alleen maar leuker!  Mijn vrije tijd breng ik door met mijn hond Balou, mijn man en twee kindjes, en dan het liefst windsurfend, bootcampend of fietsend.

Ik hoop u op de praktijk te verwelkomen!

Marjolein Mouthaan (Paraveterinair)

marjoleinmouthaan-paraveterinair-almereMijn naam is Marjolein van der Vliet, en ik ben 1 van de 2 assistentes van Dierenkliniek Beter Dier. In 2007 ben ik na mijn opleidingen ‘Dier- en Veehouderij’ en ‘Paraveterinair’ begonnen als assistente bij een dierenkliniek in Rotterdam. Ik heb daar 3 jaar met veel plezier gewerkt totdat ik samen met mijn man Thierry en onze twee katten Indy en Kyra eind 2010 van Delft naar Almere verhuisde. Sindsdien werk ik bij Uw Huisdierenarts Almere, vanaf februari 2012 dus Dierenkliniek Beter Dier!

Ik hou ervan mensen en hun dieren te helpen met alles wat er bij het houden van een huisdier komt kijken. Van voedingsadviezen en gebitsverzorging tot assisteren bij operaties, of gewoon een praatje aan de balie, ik vind het allemaal leuk!

Margit van den Heiligenberg (Dierenarts)

margit-van-den-heiligenberg-dierenarts almereIk ben Margit van den Heiligenberg. Ik heb op 7 januari 2011 mijn diploma ontvangen en kon toen eindelijk mijn droom verwezenlijken: dierenarts zijn! Ik ben nu 34 jaar en woon in Zeist met mijn honden Zaira en Tirza. In mijn vrije tijd ben ik veel met de hondjes op pad en vind ik het leuk om samen met vrienden dingen te ondernemen. Op het werk vind ik het belangrijk naar mensen te luisteren en goed te adviseren over velerlei onderwerpen die uw huisdier betreffen. Ook is het voor mij heel belangrijk dat uw huisdier zich tijdens het spreekuur of verblijf in de kliniek op zijn gemak voelt. Het doel is dat uw dier waar nodig zo spoedig en aangenaam mogelijk herstelt.  Sinds oktober 2011 ben ik bij dierenkliniek Beter Dier regelmatig aan de slag geweest als invaller voor Femke. Aangezien het zo goed klikte werk ik nu (sinds april 2012) voor vast bij dierenkliniek Beter Dier. Elke werkdag kom ik samen met mijn hondjes naar Almere afgereisd om u daar van dienst te zijn. Ik hoop u snel te ontmoeten!

Fenna Tuiten (assistente)

 

Ik ben Fenna, Ik woon samen met mijn vriend en mijn twee katten, Joris en Eva in Utrecht. Ik ben na afronding van mijn opleiding tot paraveterinair  met trots de vaste assistente van Dierenkliniek Beter Dier op de woensdag en donderdag. Al van kleins af aan ben ik omringd geweest met paarden, katten, honden en verschillende knaagdieren. Elk dier vind ik leuk! Ik sta altijd klaar voor uw vragen, bezoeken en belletjes. Tot op de praktijk!