Femke van den Bos (Dierenarts)

femke van den bos dierenarts almereIk ben Femke, en ik ben in 2004 afgestudeerd als dierenarts. Meteen hierna ben ik naar Jakarta, Indonesië verhuisd, waar ik 2 jaar vrijwillig als dierenarts gewerkt heb met wilde dieren in verschillende opvangcentra. Eind 2006 ben ik samen met mijn man en onze 2 Indonesische straathonden, Leo en Balou naar Zuid Engeland verhuisd. Hier heb ik 2 jaar als dierenarts bij Monkey World gewerkt, een groot opvangcentrum voor apen.

Sinds 2008 wonen we weer in Nederland en werk ik met veel plezier als gezelschapsdierenarts. In augustus 2011 kreeg ik de kans deze praktijk over te nemen. Ik vind het heel leuk en uitdagend om dieren gezond te houden en de eigenaar daarbij te begeleiden. Verder mag ik mijn ervaring met apen ook nog toepassen en ben ik regelmatig te vinden bij Stichting AAP.

Marjolein Mouthaan (Paraveterinair)

marjoleinmouthaan-paraveterinair-almereMijn naam is Marjolein van der Vliet, en ik ben 1 van de 2 assistentes van Dierenkliniek Beter Dier. In 2007 ben ik na mijn opleidingen ‘Dier- en Veehouderij’ en ‘Paraveterinair’ begonnen als assistente bij een dierenkliniek in Rotterdam. Ik heb daar 3 jaar met veel plezier gewerkt totdat ik samen met mijn man Thierry en onze twee katten Indy en Kyra eind 2010 van Delft naar Almere verhuisde. Sindsdien werk ik bij Uw Huisdierenarts Almere, vanaf februari 2012 dus Dierenkliniek Beter Dier!

Ik hou ervan mensen en hun dieren te helpen met alles wat er bij het houden van een huisdier komt kijken. Van voedingsadviezen en gebitsverzorging tot assisteren bij operaties, of gewoon een praatje aan de balie, ik vind het allemaal leuk!

Margit van den Heiligenberg (Dierenarts)

margit-van-den-heiligenberg-dierenarts almereIk ben Margit van den Heiligenberg. Ik heb op 7 januari 2011 mijn diploma ontvangen en kon toen eindelijk mijn droom verwezenlijken: dierenarts zijn! Ik ben nu 34 jaar en woon in Zeist met mijn hond Zaira en kat Mr. Fritz Boe. In mijn vrije tijd ben ik veel met de hondjes (mijn hond en die van vrienden) op pad en vind ik het leuk om samen met vrienden dingen te ondernemen.

Op het werk vind ik het belangrijk naar mensen te luisteren en goed te adviseren over velerlei onderwerpen die uw huisdier betreffen. Ook is het voor mij heel belangrijk dat uw huisdier zich tijdens het spreekuur of verblijf in de kliniek op zijn gemak voelt. Het doel is dat uw dier waar nodig zo spoedig en aangenaam mogelijk herstelt. De afgelopen jaren ben ik door het hele land werkzaam geweest als dierenarts (Achterhoek, Breda, Wormerveer, Almere, etc). Sinds oktober 2011 ben ik bij dierenkliniek Beter Dier regelmatig aan de slag geweest als invaller voor Femke. Aangezien het zo goed klikte werk ik nu (sinds april 2012) voor vast bij dierenkliniek Beter Dier. Elke werkdag kom ik samen met mijn nieuwste liefde Zaira naar Almere afgereisd om u daar van dienst te zijn. Ik hoop u snel te ontmoeten!

Samantha Groen (paraveterinair)

samantha groen-paraveterinair almereIk ben één van de 2 assistentes van Dierenkliniek Beter Dier. Twee jaar geleden heb ik stage gelopen bij de kliniek en afgelopen zomer heb ik geholpen in het kattenpension. Dit beviel heel goed en sinds september ben ik het team komen versterken als paraveterinair! U kunt mij vinden op de praktijk op dinsdag en vrijdag.